View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Oct 22, 2017 8:16 am



Reply to topic  [ 191 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
 [MOD] ❤ Love Party v0.5 ❤ // 10-04-2016 \\ 
Author Message
Rank 2
Rank 2

Joined: Fri Dec 02, 2016 3:30 am
Posts: 5
Snake wrote:
Wolfmaster, Just to be sure...
Have you downloaded and installed the latest version of Xplayer 3.5?
Just open the account-manager and download 3.5 again and install it if you are uncertain.
This mod isn't perfectly stable by any means, but it should at least load and begin. The crashes usually comes with certain clothes and colour combos and some other stuff, but once you learn what works and what doesn't it's fully playable. So if it crashes right away, then a new clean install of the latest Xplayer is always a good starting point.

it's working now, yay! one last question, i noticed that i cant go into some of the maps, like office, cave, and spaceship. there a way to fix that?


Tue Dec 20, 2016 7:01 am
Profile
Rank 3
Rank 3

Joined: Fri Dec 02, 2016 4:51 pm
Posts: 8
Help Plese It Dose Not GO In At All It Crash Ones I Select It AnyOne Know How To FIx It PLese?


Sun Dec 25, 2016 2:13 pm
Profile
Rank 2
Rank 2

Joined: Fri Dec 02, 2016 3:30 am
Posts: 5
karim21 wrote:
Help Plese It Dose Not GO In At All It Crash Ones I Select It AnyOne Know How To FIx It PLese?

read the comments just above yours, maybe that will help?


Thu Dec 29, 2016 5:52 pm
Profile
Rank 3
Rank 3

Joined: Fri Dec 02, 2016 4:51 pm
Posts: 8
Version: (3.5.0001)
Build: 64 bits
Release: Full
Date: 2016/12/29 14:42:34

////////////////////////////////////////////////////////////
// System
////////////////////////////////////////////////////////////

OS: Microsoft Windows 7 Professionnel |C:\Windows|\Device\Harddisk0\Partition1
Cpu: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2220 @ 2.40GHz (HABBOUCHE-PC: 2047 Mb)
Graphics-card: NVIDIA GeForce GT 520 (17592186042368 Mb)
Sound-card: Realtek High Definition Audio

////////////////////////////////////////////////////////////
// Oculus Rift
////////////////////////////////////////////////////////////

Oculus Rift was not detected


WARNING: Unknown debug_brain, in file 'settings.ini' at line 107

////////////////////////////////////////////////////////////
// DirectX
////////////////////////////////////////////////////////////

DIRECTX_VERSION: 10.0

////////////////////////////////////////////////////////////
// Graphics device
////////////////////////////////////////////////////////////

D3D_VERTEX_PROCESSING: HARDWARE

D3D_ADAPTER_DESCRIPTION: NVIDIA GeForce GT 520
D3D_ADAPTER_VERSION: 10.18.13.5891

D3DMULTISAMPLE_2_SAMPLES: 8,8
D3D_MAX_TEXTURE_BLEND_STAGES: 8
D3D_MAX_SIMULTANEOUS_TEXTURES: 8
D3D_MAX_TEXTURE_SIZE: 16384,16384
D3D_PIXELSHADER_VERSION: 3.0
D3D_VERTEXSHADER_VERSION: 3.0

////////////////////////////////////////////////////////////
// Sound devices
////////////////////////////////////////////////////////////

Device[0]: Default
Device[1]: Périphérique audio principal
Device[2]: Haut-parleurs (Realtek High Definition Audio)
Device[3]: Realtek Digital Output (Realtek High Definition Audio)

////////////////////////////////////////////////////////////
// Current sound device
////////////////////////////////////////////////////////////

DeviceId: 0
DeviceName: Default
this is my trace is this the last Version or there is other one obove it


Thu Dec 29, 2016 10:19 pm
Profile
Rank 16
Rank 16
User avatar

Joined: Sat Aug 23, 2014 12:47 am
Posts: 348
karim21 wrote:
Version: (3.5.0001)
Build: 64 bits
Release: Full
Date: 2016/12/29 14:42:34

////////////////////////////////////////////////////////////
// System
////////////////////////////////////////////////////////////

OS: Microsoft Windows 7 Professionnel |C:\Windows|\Device\Harddisk0\Partition1
Cpu: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2220 @ 2.40GHz (HABBOUCHE-PC: 2047 Mb)
Graphics-card: NVIDIA GeForce GT 520 (17592186042368 Mb)
Sound-card: Realtek High Definition Audio

////////////////////////////////////////////////////////////
// Oculus Rift
////////////////////////////////////////////////////////////

Oculus Rift was not detected


WARNING: Unknown debug_brain, in file 'settings.ini' at line 107

////////////////////////////////////////////////////////////
// DirectX
////////////////////////////////////////////////////////////

DIRECTX_VERSION: 10.0

////////////////////////////////////////////////////////////
// Graphics device
////////////////////////////////////////////////////////////

D3D_VERTEX_PROCESSING: HARDWARE

D3D_ADAPTER_DESCRIPTION: NVIDIA GeForce GT 520
D3D_ADAPTER_VERSION: 10.18.13.5891

D3DMULTISAMPLE_2_SAMPLES: 8,8
D3D_MAX_TEXTURE_BLEND_STAGES: 8
D3D_MAX_SIMULTANEOUS_TEXTURES: 8
D3D_MAX_TEXTURE_SIZE: 16384,16384
D3D_PIXELSHADER_VERSION: 3.0
D3D_VERTEXSHADER_VERSION: 3.0

////////////////////////////////////////////////////////////
// Sound devices
////////////////////////////////////////////////////////////

Device[0]: Default
Device[1]: Périphérique audio principal
Device[2]: Haut-parleurs (Realtek High Definition Audio)
Device[3]: Realtek Digital Output (Realtek High Definition Audio)

////////////////////////////////////////////////////////////
// Current sound device
////////////////////////////////////////////////////////////

DeviceId: 0
DeviceName: Default
this is my trace is this the last Version or there is other one obove it



The Trace gives you the answer, "WARNING: Unknown debug_brain, in file 'settings.ini' at line 107"

looking at line 107 in the settings.ini on my game which works fine it says NONE; Your section should look like mine below for a normal start
Code:
runtime
{
  start_mode   = NONE;

  debug_sys    = NONE;
  debug_render = NONE;
  debug_phys   = NONE;
  debug_brain  = NONE;
}


Also I don't recall which mod did it, but one of them would change your start mode and it almost always resulted in a crash for me, So make sure your "save" and "fast" settings under game settings in the ini are the same here as well, do both of those and see if that fixes it.

Code:
game
{
  fovy          = 60.0;
  feedback      = true;
  cursor_scroll = false;
  auto_speed    = true;

  save          = "save/save_td_nerd_0.dat";
  fast          = "save/save_dungeon_monsai_0.dat";
}


Fri Dec 30, 2016 4:48 am
Profile
Rank 3
Rank 3

Joined: Fri Dec 02, 2016 4:51 pm
Posts: 8
////////////////////////////////////////////////////////////
// X Moon Productions (c) 2012
////////////////////////////////////////////////////////////

Version: (3.5.0001)
Build: 64 bits
Release: Full
Date: 2016/12/30 23:04:47

////////////////////////////////////////////////////////////
// System
////////////////////////////////////////////////////////////

OS: Microsoft Windows 7 Professionnel |C:\Windows|\Device\Harddisk0\Partition1
Cpu: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2220 @ 2.40GHz (HABBOUCHE-PC: 2047 Mb)
Graphics-card: NVIDIA GeForce GT 520 (17592186042368 Mb)
Sound-card: Realtek High Definition Audio

////////////////////////////////////////////////////////////
// Oculus Rift
////////////////////////////////////////////////////////////

Oculus Rift was not detected

////////////////////////////////////////////////////////////
// DirectX
////////////////////////////////////////////////////////////

DIRECTX_VERSION: 10.0

////////////////////////////////////////////////////////////
// Graphics device
////////////////////////////////////////////////////////////

D3D_VERTEX_PROCESSING: HARDWARE

D3D_ADAPTER_DESCRIPTION: NVIDIA GeForce GT 520
D3D_ADAPTER_VERSION: 10.18.13.5891

D3DMULTISAMPLE_2_SAMPLES: 8,8
D3D_MAX_TEXTURE_BLEND_STAGES: 8
D3D_MAX_SIMULTANEOUS_TEXTURES: 8
D3D_MAX_TEXTURE_SIZE: 16384,16384
D3D_PIXELSHADER_VERSION: 3.0
D3D_VERTEXSHADER_VERSION: 3.0

////////////////////////////////////////////////////////////
// Sound devices
////////////////////////////////////////////////////////////

Device[0]: Default
Device[1]: Périphérique audio principal
Device[2]: Haut-parleurs (Realtek High Definition Audio)
Device[3]: Realtek Digital Output (Realtek High Definition Audio)

////////////////////////////////////////////////////////////
// Current sound device
////////////////////////////////////////////////////////////

DeviceId: 0
DeviceName: Default
Channel[1]: SPEAKER_FRONT_LEFT
Channel[2]: SPEAKER_FRONT_RIGHT

heres my trace again a did what you sand me and it still crash


Fri Dec 30, 2016 10:08 pm
Profile
Rank 16
Rank 16
User avatar

Joined: Sat Aug 23, 2014 12:47 am
Posts: 348
karim21 wrote:
Version: (3.5.0001)

heres my trace again a did what you sand me and it still crash



your game isn't throwing any errors anymore in trace the only thing I see is you're running an old version of the game, So the solution is to update to newest version. You're likely using a pirated copy and the error has to do with the crack or something. It's not an expensive game bro, buy it and support these developers doing this wonderful work. You wont regret it. I too pirated it before i bought it, in my defense I had no way to buy it. My prepaid debit card can't do international purchases and my bank account is gone due to some asshole scamming me into debt. But as soon as they made it so i could use paypal to buy it I did.


Sat Dec 31, 2016 1:00 pm
Profile
Rank 3
Rank 3

Joined: Fri Dec 02, 2016 4:51 pm
Posts: 8
i Did Get The Game Last One And i will Buy it i was waiting for 4.0 to come out to buy it i guess i will do now


Sat Dec 31, 2016 9:20 pm
Profile
Rank 16
Rank 16
User avatar

Joined: Sat Aug 23, 2014 12:47 am
Posts: 348
karim21 wrote:
i Did Get The Game Last One And i will Buy it i was waiting for 4.0 to come out to buy it i guess i will do now

xpadmin did say 4.0 isn't that close, also when you buy the previous version you don't need to pay full price for the next. there is an upgrade fee that's all. It would cost the same either way you buy it. might even be cheaper if you already own it. I don't remember, I think it was like $10 to upgrade last time.


Sun Jan 01, 2017 2:32 am
Profile
Rank 5
Rank 5

Joined: Sun Mar 10, 2013 6:12 pm
Posts: 20
Great mod!
Any chance of including this guy´s poses ( viewtopic.php?f=27&t=4335 ) in the next update? Namely the "bridge" pose. Your mod has a bridge pose, but this one is a bit different and, MAINLY, it is interactive.


Fri Jan 13, 2017 10:30 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 191 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group.
Designed by X-Moon Productions.