View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Dec 15, 2017 9:43 pm



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 3.5 doesn't work with latest AMD drivers 
Author Message
Rank 12
Rank 12

Joined: Tue Mar 31, 2015 9:02 pm
Posts: 88
This is at the bottom of trace.txt when trying to launch with the latest AMD beta drivers (16.8.2 released 2016-08-12):

ERROR: No texture suppport for [size = (2364,1464), bindflags = 40, format = 28, multisample = 0], please upgrade your video drivers.

Version 3.0 and 2.0 both still work. I tried DX9 mode as well, with no change.


Wed Aug 31, 2016 3:33 pm
Profile
Site Moderator
Site Moderator
User avatar

Joined: Sun Jun 08, 2014 8:50 am
Posts: 25
Could you please go to http://www.xmoonproductions.com/support/ and fill in the form? There you can also add the complete trace.txt file.


Wed Aug 31, 2016 3:58 pm
Profile
Rank 2
Rank 2

Joined: Sat Oct 17, 2015 8:21 pm
Posts: 4
Encountering the same issues with the latest nvidia driver. Will send a support ticket, just thought this might be interesting for the public.

ERROR: No texture suppport for [size = (2058,1553), bindflags = 40, format = 28, multisample = 0], please upgrade your video drivers.

edit: Fixed by unplugging and plugging in my Rift.


Fri Mar 24, 2017 5:48 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group.
Designed by X-Moon Productions.