View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Dec 12, 2018 12:37 pm



Reply to topic  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Plasma Collision - and 3.0 Walkthrough 
Author Message
Rank 1
Rank 1

Joined: Mon Jul 18, 2016 12:37 am
Posts: 2
ottawaguy05 wrote:

1140 is max speed. maybe the container isn't perfectly centered in the chamber is whats causing issues or something (I put it in the middle of the place me here square)

I tried again from scratch and followed the order of the pop ups, screens, reactors power, then the container, reactor valves, injected plasma, set #1 to 20.5 speed to 1140, #2 17.5 speed 1140, after 10 mins of so the #2 portal stabilized, no change to #1 after 20 mins, tried going to city view advancing time an hour went back and waited another 20 minutes, for absolutely nothing.

What am I missing here folks?


I am stuck same exact spot. The computer for the reactor that has the container says that I need to increase speed, but it's at max speed, same as reactor 1 that already opened the purple portal. What gives? Do you have to get both reactors going before you put the container in? I've done everything the guides say. Is there a special order of operations with the container?


Mon Jul 18, 2016 12:43 am
Profile
Rank 12
Rank 12

Joined: Tue Mar 31, 2015 9:02 pm
Posts: 99
If the portal is stabilized, then you need to raise the platform with the sample container on it into the portal, using the buttons near the containment tube.


Mon Jul 18, 2016 10:49 am
Profile
Rank 1
Rank 1

Joined: Mon Jul 18, 2016 12:37 am
Posts: 2
Thanny wrote:
If the portal is stabilized, then you need to raise the platform with the sample container on it into the portal, using the buttons near the containment tube.


Thanks for your reply! When I tried that, both buttons just make a buzzer sound. Also, as I said the reactor that you put the container into...the computer still always says "increase speed" even though it's maxed out. Does that ever change or is something bugged? I have tried multiple sessions and got same result.


Thu Jul 21, 2016 12:52 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group.
Designed by X-Moon Productions.